më shumë 04 01 02 03 01 Telefono +383 49 771 - 808 MES
GJELBËRIMIT
më shumë 04 01 02 03 Telefono +383 49 771 - 808 MES
GJELBËRIMIT
më shumë 04 01 02 03 Telefono +383 49 771 - 808 MES
GJELBËRIMIT
më shumë 01 04 02 03 Telefono +383 49 771 - 808 MES
GJELBËRIMIT

MES
GJELBËRIMIT

0 +
Shtëpi

PIKËRISHT AJO QË KENI IMAGJINUAR

Before After
what we do.

MES
GJELBËRIMIT

Arkitekturë bashkëkohore

Gjelbërim pafund, hapësira sportive dhe rekreative që familjarët të përjetojnë në maksimum natyrën, ajrin e pastër dhe ndjenjën e plotë të gjallërisë, qetësisë e relaksimit, mbi të gjitha jetën e gjelbër.

Projektues

Shtëpitë e projektuara për këtë lagje janë trajtuar me një stil bashkëkohor në të cilin vëllimet janë formuar duke përdorur materiale të qëndrueshme dhe estetike. Tulla në kombinim me ngjyra të ndryshme të fasada, plotësojnë njëra-tjetrën dhe i japin lagjes një karakter unik.

Lagjja kompletohet më tej dhe lidhet nëpërmjet godinës së shërbimit të përbashkët.
Kjo ndërtesë ofron lagje me sherbimet e domosdoshme: market, farmaci, parukeri, kafe/restorante, si dhe kujdesi ditor për fëmijët.
Duke ofruar komoditetet dhe shërbimet e nevojshme, lagja bëhet një model shembullor bashkëkohor lagjeje për t’u ndjekur.
Trajtimi i gjelbërimit në lagje bëhet përmes ngjyrave të ndryshme ku secila shpreh një identitet të veçantë dhe i jep jetë ambientit.

Çdo gjë mund të trajtohet në mënyrën më të mirë për t’i ofruar banorëve një jetë cilësore.

Veçoritë

0 +
Shtëpi
0
Drunj
0
Tipe
0
Qendër Tregtare
0
m² park rekreativ
0
Vende për paking publik

Mirë se erdhët 😃