Rreth nesh

Fshati Gjelbër - Në mes natyrës dhe lumit!

Lagjja Fshati Gjelbër ndodhet në një zonë të bukur dhe natyrale, larg zhurmës dhe ndotjes së qytetit. E rrethuar nga gjelbërimi i pafund, kjo lagje ofron një mjedis të qetë dhe të këndshëm për banorët e tij. Me rrugë të gjëra, shtëpi moderne dhe kopshte të mbushura me lule dhe pemë frutore, Fshati Gjelbër është një shembull i gjallë i harmonisë midis njeriut dhe natyrës.

Na kontaktoni

KËRKO MË SHUMË INFO

Jemi këtu për të ndihmuar dhe për t’ju ofruar të gjitha detajet që ju nevojiten për të njohur më mirë lagjen tonë. Nëse keni pyetje ose dëshironi të merrni më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni.